Een productief team begint bij het zelfinzicht van je teamleden

Maak een afspraakOntmoet Abby

Alles op de werkvloer begint bij jezelf

Als jij weet wie je bent, kun je daar de regie op nemen. Je kunt betere keuzes maken en toont persoonlijk leiderschap. Als je dit als team van elkaar begrijpt, kom je tot een efficiënte taakverdeling binnen het team en een harmonieus samenwerken. Er ontstaat een team waarin individuele medewerkers zicht krijgen op zichzelf. Hierdoor krijgen zij de mogelijkheid om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. 

“Op dit moment leg ik me toe op het bijschaven van mijn vakkennis. Daarnaast heb ik een stip op de horizon gezet. Uit mijn motivatieprofiel blijkt namelijk dat een leidinggevende functie bij mij past. Dat geeft mij energie en het biedt perspectief, het is iets om naar toe te groeien.”

– Chantal, Pensioenadviseur

Als organisatie wil je:

› Je personeel behouden;
› Je blijven ontwikkelen;
› Anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de maatschappij.

Herkenbaar op jouw werkvloer?
› Mijn team is niet gemotiveerd;
› Mijn teamleden nemen geen verantwoordelijkheid voor hun gedrag;
› Onderling is er allerlei onderhuidse irritatie;
› Er wordt geroddeld over elkaar, maar op de man af wordt er niks uitgesproken;
› Kwetsbaar opstellen doet niemand, de omgeving voelt niet veilig;

Je weet dat het anders zou moeten. Voor de teamleden, maar ook voor het bestaansrecht van de organisatie. Je verlangt naar een situatie waarin individuele medewerkers gestimuleerd worden omdat jij weet dat dat belangrijk is.

Waarom Cirkel?

Cirkel coacht individuen en groepen en realiseert professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Aanpak

Voorop staat dat ik samen met jou de invulling van het traject uitstippel. Vaak zijn dit de grote lijnen, waardoor we tijdens het traject gemakkelijk kunnen bijsturen als we ondervinden dat dat nodig is. We kunnen het traject bijvoorbeeld starten met het individueel afnemen van een motivatie analyse en talentenscan. Dit geeft namelijk waardevolle input over de positionering van de medewerkers binnen het team. Wat mij opvalt, leg ik op tafel.

Met ieders motivatie op zak, onderzoeken we hoe een volgend project optimaal ingevuld wordt. Waar zit overlap in kwaliteiten en waar moeten er keuzes gemaakt worden? Daarover moet gesproken worden. 

Traject

Voorafgaand aan onze samenwerking leren wij elkaar kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jouw vraagstuk. Aan de hand daarvan vormen we een traject op maat. Tijdens het traject ben ik voortdurend aan het scannen. Ik houd mijn ogen en oren open en observeer wat er gebeurt binnen het team. Daar anticipeer ik op. Daarom ben ik een dagdeel per week bij jou op locatie. Ik wil proeven en voelen wat er gaande is.

Contact

Telefoon

058 213 86 80
06 465 359 20

E-mail

abby@cirkelloopbaan.nl

Adres

Spanjaardslaan 160, 8916 AC Leeuwarden

Ontdek in 5 stappen jouw intrinsieke motivatie

Download het e-book!

Bedankt voor je download, je ontvangt binnen enkele minuten het e-book in je inbox. Check voor de zekerheid ook je spam folder.