Ik voel me bevoorrecht. Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk. Ik heb een baan die energie geeft en dat gun ik iedereen! De effecten zijn verbluffend. Elke dag weer ga ik fluitend naar mijn werk en kom ik stralend thuis. Ik ben een prettig mens voor mijn naasten en heb werkelijke aandacht voor hen. Ik voel me niet opgejaagd, maar heb rust in mijn leven.


Een baan die energie geeft is altijd een passende functie. Een functie waarin je dingen doet die voortkomen uit jouw natuurlijke motivatie. Het potentieel in mensen ontdekken en helpen deze tot ontwikkeling te brengen, dat is wat mij van nature drijft. Als loopbaancoach en studiekeuzeadviseur mag ik daar elke dag mee bezig zijn! 


Omstandigheden en werkrol
Het gaat bij een passende functie om méér dan je natuurlijke motivatie alleen. Ook de omstandigheden waarin je graag werkt en je werkrol zijn van belang. Ik werk bijvoorbeeld graag zelfstandig en ik kom het best tot mijn recht in een –op-een-contacten. 

Ik plan mijn eigen werk
Als loopbaancoach en studiekeuzeadviseur mag ik dagelijks een-op-een-gesprekken, voeren, en dat is precies de rol waarin ik floreer! Als zelfstandig ondernemer ben ik volledig verantwoordelijk voor al mijn werkzaamheden. Ik plan mijn eigen werk. De enige aan wie ik verantwoording schuldig ben zijn mijn klanten en mijzelf. 

Balans werk en privé
De balans tussen werk en privé hou ik in de gaten. Ik zorg ervoor dat ik tijd vrij houd voor mijn kinderen en sporten. Soms sluipt er onbalans in mijn agenda en merk ik dat ik niet altijd invloed heb op de dingen die ik doe. Dit zijn momenten die een aanslag plegen op mijn plezier in het werk. Zo’n situatie moedigt mij altijd aan om de balans weer te herstellen zodat het werkplezier weer terugkomt.

Mooiere wereld
Ik ben ervan overtuigd dat onze wereld een stukje mooier wordt als we werk doen waarvan we energie krijgen. Dat wens ik jou en mij zelf van harte toe.