Zelfkennis als basis voor persoonlijke en professionele groei

Je leven in eigen handen nemen
Maak een afspraakOntmoet Abby

Sta eens een momentje stil en vraag jezelf:

Ben ik nog wel zo gelukkig met het werk dat ik doe?

Persoonlijk leiderschap

Iets loopt niet lekker in je werk. Je verveelt je, je vindt het werk niet meer leuk, er is wrijving, de samenwerking is niet prettig, je wordt zenuwachtig van een bepaalde collega of je hebt het gevoel dat jou altijd alles maar overkomt. Alle informatie, over wie jij bent, waar jouw persoonlijke en professionele groei zit, wat jou motiveert, waar jij energie van krijgt, is aanwezig in jou. Maar, hoe krijg jij die informatie boven water zodat je het kunt benutten binnen je werk? Hoe word jij je daarvan bewust? Hoe krijg jij zelfinzicht, zodat je persoonlijke en professionele groei realiseert?

De regie over je leven

De essentie van mijn -Abby Russchen’s – werk en expertise is ‘het stellen van de juiste vragen’. Ik stel vragen die je aan het denken zetten. Met behulp van mijn interventies beschik jij over meer zelfkennis en herken jij signalen die jouw persoonlijke en professionele groei bevorderen. Zodat jij het gevoel weer terugkrijgt dat jij de regie hebt over je eigen leven.

Ik werk onder andere met:

Motivatieanalyse
Talentenscan
De cirkel van 8
Kernwaarde bepalen
Psychosynthese
Tarotkaarten
Human design

“Abby is een integere vrouw die mij het gevoel gaf geen oordeel over mij te vellen en die af kon stemmen op wat ik echt nodig had. Daarnaast is ze erg deskundig op het gebied van de arbeidsmarkt. Zelf ben ik daar niet zo goed in thuis, dus ook daar heb ik veel steun aan gehad.”

-Mirjam, consulent inkomen bij een gemeente

Aanpak

We starten met een intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek kijken we naar wat er speelt en wat er aan de hand is. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we wat er nodig is. Mijn doel is dat jij handelt naar wie je bent, waar je energie van krijgt en je talenten benut.

We ontdekken waar het sleuteltje zit waarmee jij het gevoel hebt dat je de regie weer terugkrijgt over je leven. Dat kan via een motivatie en talentenonderzoek of een coachingstraject. Ik geef je de juiste opdrachten mee waarmee je aan de slag gaat.

Wil jij de regie terug?

Ik help je daar graag bij. Voor trajecten waarbij jouw zelfkennis centraal staat is het noodzakelijk dat de samenwerking tussen jou en mij optimaal is. Ik maak dan ook altijd tijd vrij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontdek in 5 stappen jouw intrinsieke motivatie!

Download het e-book hier!

Contact

Telefoon

058 213 86 80
06 465 359 20

E-mail

abby@cirkelloopbaan.nl

Adres

Spanjaardslaan 160, 8916 AC Leeuwarden