Wil je meer zijn wie je werkelijk, in potentie bent? Verlang je naar een leven dat aansluit bij jou?

Maak een afspraakOntmoet Abby

Alle informatie die je nodig hebt om een fijn leven te hebben zit in jou!

Ben je nieuwsgierig naar wie je werkelijk bent? Wil je meer zelfinzicht, meer zelfkennis? Wil je jouw verborgen potentieel ontdekken en benutten? De één leeft meer het leven naar wie die werkelijk is dan een ander. Misschien twijfel je en heb je veel ervaringen nodig om te ontdekken wie je bent, wat je verlangt en om daarna te leven. Soms komen we ook in situaties terecht waardoor we de weg kwijt raken. We zeggen dan wel eens ‘ik weet niet meer wie ik ben of waarna ik verlang’.

Alle informatie die je nodig hebt om een fijn leven te hebben, zit in jou! Alle informatie om te leven naar wie je werkelijk bent is beschikbaar. Misschien niet aan de oppervlakte maar het is er wel! En dat is prettig om te weten. In mijn praktijk maak ik gebruik van hulpbronnen. Hulpbronnen zijn methodieken of technieken om informatie die onbewust in jou aanwezig is bewust te maken. De hulpbronnen die ik graag inzet zijn Tarot, Human Design en Focusing.

Tarot

Tarot zijn kaarten vol met symboliek. Een deel van de kaartenreeks symboliseert jou individualisatieproces. Het trekken van een kaart, de symboliek op de kaart en hoe jou onbewuste daarop resoneert is een boeiend en fascinerend proces.  “Kern is dat de tarot als spiegel van je onbewuste aangeeft wat nu rijp is om te worden ervaren. Hoe je daarmee omgaat en of het gegeven constructief of destructief zal uitwerken is aan jou” (Karen Hamaker – Zondag).

Human Design

Human Design wordt weergegeven in een complexe tekening waarin verschillende oosterse wijsheden met elkaar verweven zijn. Op grond van persoonlijke informatie, zoals geboortedag, geboortetijd en geboorteplaats, komt de kaart tot stand. Human Design is een systeem dat inzicht geeft wie je in potentie werkelijk bent.

Focusing

“Een vervelend gevoel is potentiële energie voor een betere manier van bestaan, mits je het de kans geeft zich in de richting van het betere te bewegen. We zijn voortdurend op zoek naar de energie en de manier van leven die er de hele tijd had moeten zijn. Helaas blijven we vaak steken in het zoeken naar de oorzaken” (Gendlin, grondlegger van Focusing).

Met focussen ga je met je aandacht, met of zonder begeleiding, naar binnen, in je lichaam. Je neemt waar wat je voelt, wat er speelt. Door er bij stil te staan en het te erkennen vind vaak ontwikkeling plaats. Ontwikkeling die de weg vrij maakt voor potentiële energie. Deze methodiek gaat ervan uit dat naast je brein ook je lichaam ervaringen, positief en negatief, herinneren opslaat. Ze blijven niet alleen in je hoofd, ze worden onderdeel van jou, als geheel. Tijdens het focusing maak je de verbinding tussen lichaam en geest zodat potentiële energie vrijkomt.

 

Werkwijze

Met iedereen die een hulpvraag heeft plan ik een kennismaking en oriënterend gesprek. Aan de hand van de informatie uit dat gesprek maak ik een voorstel wat nodig is om antwoord te krijgen op je hulpvraag. In dit gesprek kan je ook aangeven of je een voorkeur hebt voor een hulpbron. Het voorstel werk ik uit in een offerte en ik hoor graag of je ermee aan de slag wilt.

Ontdek in 5 stappen jouw intrinsieke motivatie!

Download het e-book hier!

Contact

Telefoon

058 213 86 80
06 465 359 20

E-mail

abby@cirkelloopbaan.nl

Adres

Spanjaardslaan 160, 8916 AC Leeuwarden