Ontmoet Abby

COACH

“Ik geloof dat de wereld een stuk mooier wordt als iedereen vanuit zijn of haar talenten, motivaties en waarden kan werken.”

Abby Russchen – Mijn verhaal

Wat doe je met iets in je werk waar je tegenaan loopt? Iets wat je lastig, moeilijk of pijnlijk vindt? Doorbreek de cirkel met persoonlijk leiderschap!

Anderhalf jaar lang heb ik de verkeerde opleiding gedaan, terwijl ik altijd dacht dat dát was wat ik wilde doen. Ik weet het moment dat ik mij in één keer realiseerde dat ik de patronen voortzette die ik van huis uit heb meegekregen. Toen ik dat eenmaal realiseerde, pakte ik mijn persoonlijk leiderschap. Ik dacht maar een ding: ‘Wegwezen!’

Later in mijn leven kreeg ik een burn-out. Vanaf dag 1 lag ik in bed en had géén idee hoe ik uit mijn bed moest komen. Ik lag daar maar. Als verlamd en bewust van mijn onvermogen. Lees hier mijn hele verhaal. 

Werk waar je energie van krijgt

Mijn eigen ontwikkelingsproces heeft mij gebracht naar waar ik nu ben. Van HRM-adviseur en manager, supervisor, teamcoach naar (loopbaan)coach. Ik ben een gelukkig mens dat stevig in haar schoenen staat. Mijn kernwaarden zijn ‘leven vanuit volle mens-zijn’ en ‘liefde’. Deze inspireren mij en zetten mij aan om mezelf te doorgronden in al zijn facetten. Ik volg mijn hart en sta voor wat mij écht raakt. Dat gun ik jou en jouw team ook. Ik gun iedereen werk waar die energie van krijgt. Ik geloof in organisaties die hun medewerkers centraal stellen. Waar persoonlijke en professionele ontwikkeling een tijdloos begrip is en het veilig is om je kwetsbaar op te stellen. Ik coach met liefde voor de persoon tegenover mij, voor mezelf en voor het vak.

“Abby is zorgvuldig, analytisch, communicatief, onafhankelijk, constructief, en stimulerend. Maak dus een afspraak met haar als je, net als ik, jezelf op doordachte wijze verder wilt ontwikkelen.”

-Hans, Interim manager

Kennis en kwalificaties

Praten met andere professionals over vakontwikkelingen, inhoudelijke verdiepingen en eigen ervaringen houdt mij scherp. Door altijd verder te leren, blijf ik kennisspeler binnen het vak.

Ervaring

  • Trajecten voor professionals die zich willen ontwikkelen of specialiseren;
  • Coaching voor professionals die werk gerelateerde of semi-werk gerelateerde vragen hebben;
  • Projecten ten behoeve van talentontwikkeling in organisaties;
  • Motivatieanalyse waarmee professionals hun persoonlijk leiderschap ter hand nemen;

Actief lid van

  • Noloc, kwaliteitskring en intervisiegroep Leeuwarden
  • Nieuwsgierig en Gedreven, verdiepingswerkgroep
  • Business Breakfast Club Leeuwarden, stuurgroep

Links

Erkenning

 Noloc 
Loopbaan professional

 

Ik vraag je of je jezelf herkent in de resultaten van de verschillende instrumenten, hoe je jezelf herkent en of je voorbeelden kan geven.’

Werkvormen

Ik maak gebruik van verschillende werkvormen die allemaal hetzelfde doel hebben en dat is: informatie genereren over jou. De resultaten van de instrumenten bespreek ik nauwgezet met jou. Niets neem ik klakkeloos aan.

Ik werk met instrumenten zoals motivatieanalyse, talentenscan, de cirkel van 8 en psychosynthese. Instrumenten die wetenschappelijk zijn onderbouwd en werkvormen die op bewijs zijn gebaseerd. Daarnaast werk ik met Tarotkaarten en Human Design.

Tarotkaarten geven informatie over iets wat in je onderbewuste afspeelt en Human Design over hoe je in de wereld staat en welke strategie je het beste kan toepassen. Waardevolle aanvullingen om jou te ondersteunen in je persoonlijke en professionele groei.

Welke instrumenten we gaan gebruiken, bespreken we samen van tevoren.

Ontdek in 5 stappen jouw intrinsieke motivatie!

Download het e-book hier!

Contact

Telefoon

058 213 86 80
06 465 359 20

E-mail

abby@cirkelloopbaan.nl

Adres

Spanjaardslaan 160, 8916 AC Leeuwarden