Aan het einde van de zomer droomde ik over meer werk. Ik verruimde mijn blik door te gaan onderzoeken of de regio Utrecht ‘meer’ werk voor mij zou kunnen opleveren.

Onder het mom van ‘onderzoeken’ en ‘oriënteren’ vertelde ik mensen in mijn omgeving over mijn droom. Ik zocht mensen op die me daarmee zouden kunnen helpen. Ik kwam ‘toevallig’ een oud-collega tegen op station Utrecht. Ik vertelde me mijn droom en zij nodigde me uit om een keer bij haar op bezoek te komen.

Tijdens het bezoek noemde ze namen van andere mensen die mij misschien verder konden helpen. Ik benaderde die mensen, ik vertelde mijn droom en ook die mensen hielpen mij verder. Ik kreeg nieuwe namen en opeens zat ik aan tafel bij een grote nieuwe opdrachtgever.

Deze ervaring geeft mij enorm veel kracht.
Weet je waarom? Iedere keer als ik een nieuwe droom heb, denk ik terug aan deze ervaring. Het inspireert mij om open te staan voor mogelijkheden, ook al lijken ze in eerste instantie niet logisch.

Iedere keer als ik een droom heb, stel ik mezelf een aantal vragen die me helpen een droom ‘in beweging‘ te zetten.

Let wel, niet alle dromen worden werkelijkheid!
Resultaten in het verleden geven geen garantie voor de toekomst!

Soms beland je op een doodlopende weg.

Dat geeft niet. Je gaat weer terug en je weet dat deze afslag jou dus niet verder helpt in het realiseren van je droom. Je pakt de draad weer op. Je onderzoekt en oriënteert.

Wat zijn jouw dromen?

  • Komen ze voor in je gedachten?
  • Kan je ze hard op zeggen?
  • Kan je ze vertellen aan anderen?
  • Kan je ernaar handelen?

Ik wens je oneindig veel dromen, plezier in het oriënteren en onderzoeken van die dromen en heel veel beweging.

Contact

Telefoon

058 213 86 80
06 465 359 20

E-mail

abby@cirkelloopbaan.nl

Adres

Spanjaardslaan 160, 8916 AC Leeuwarden